Eskymák z recese
koupil si kraťasy
zimou teď třese se
sleduje počasí
Výprava z Vizovic
slyšela skuhrání
dají pár slivovic
snad ho tím zachrání
Sejmutý eskymák
sedí tu vysmátý
teď už se hezky má
nemyslí na šaty
Eskymák se směje,
slivovice hřeje,
mise byla splněna,
ale přimrzla mu kolena.
Jemu to však nevadí,
chlast mu všechno nahradí. :-D ;-)
04.02.2020 21:25:12 | jenommarie
Dnes to byla Slivovice
Jindy koňak nebo vodka
Záleží tak převelice
Koho on tam srovna potká
:))
Děkuju:)
04.02.2020 21:42:50 | R.K.
Jestli bude hledat na dně láhve,
primrzne mu i půl pánve.
Nikam se pak nezvedne,
snad někdo toho chudáka,
z ledu zavčas vyseká :-D i já děkuji
04.02.2020 21:59:51 | jenommarie
Usnul v iglú eskymák
Dal si předtím český mák
Zdá se mu jak eskymačka
Naň se ve snu hezky mačká
:)
04.02.2020 22:04:16 | R.K.
:-D :-D tak, teď už se řechtám úplně.
Hlavně že ho chudáka
nenechala ve štychu,
oba v iglů leželi
a ujížděli na máku. :-D :-D
04.02.2020 22:14:15 | jenommarie