Na hranicích těch dvou států
Nedokonavosti a Dokonavosti
Mladé dámy vidím stát tu
Za vytouženým cílem chystá se dostih
Klisničky předpony vyhlíží povolení
'Dělal' je jméno frajera co už v cizině čeká
Jen jedna vyhraje pro zbylé místo není
Proto se v řadě na vízum každá hned vzteká
'Do' a 'Vy' jsou velké favoritky
Neštastné 'Pro' všichni se bojí
Fikaná 'Pa' tahá již za nitky
Zákeřná 'Od' vyzývá k boji
Pro mnohé nakonec překvapení
Kdo se nám obléká do gala
Když žádná z předchozích hvězda není
Vítězkou se totiž 'Po' stala
Hezkej nápad. Nevím proč mi to přijde takový "neučesaný", ale to je asi jen muj problém
06.02.2020 09:07:08 | praetorian