Neodolal postavě
Zabouchl se bezhlavě
Jeden mladík od ETy
Do madridské kokety
Pošle jí on déháelkou
Bednu jablek celkem velkou
Tak se správný chico chová
Jablíčka jsou granátová
Neboť podle Baska
Tak se vyzná láska
mně Baskové ze sympatie kdysi věnovali kuličku /"tzv hovínko"/ hašiše...:-D* ST*
07.02.2020 11:50:53 | Frr