Svět byl zas hnusný zlý
a tak škaredý
Dal jsem si jedno pivo
Okolo chodily
samé šeredy
Dal jsem si druhé pivo
Vláčený svědomím
velmi nejistý
Dal jsem si třetí pivo
Mysl svou snažil se
trochu očistit
Dal jsem si čtvrté pivo
To byl ten zásadní
signál spouštěcí
Dal jsem si páté pivo
Najednou byl jsem fakt
hodně nad věcí
Dal jsem si šesté pivo
Překvapen že život
hýří barvami
Dal jsem si sedmé pivo
Která z těch krasavic
by dnes dala mi?
Dal jsem si osmé pivo
Jistý že rozumím
o čem život je
Dal jsem si další pivo
Patrně trochu mi
po něm bylo zle
Dal jsem si zase pivo
A v noci probudil
všechny sousedy
Je ráno - venku živo
Svět je zas hnusný zlý
a tak škaredý
Škoda žes nedopočítal...po desátým je každá princezna...pokud princ není mrtvý...;-)
12.02.2020 12:27:32 | Marten
FLirtovat opilý je jak nakupovat hladový a člověk si přitáhne i to co vůbec nechce . . .
12.02.2020 06:07:26 | petrzal
10 kousků a přece jen ta chvilka naděje na lepší,
jak říkávali dříve někteří kamarádi, je třeba to prepít. :-D raději né, ono to tak zle nebude.
11.02.2020 21:01:52 | jenommarie