Na veřejném záchodku
(s velkým tlakem na spodku)
buší chlápek na kabinku:
"Kurva dělej, nemám plínku,
něco špatnýho jsem sněd,
vypadni už a to hned!"
Na veřejném záchodku,
sedí chlápek, bez spodků,
oči jak když zvedá činku,
když tu náhle přes kabinku,
slyší slova dojemná,
že ten druhej průjem má.
Na veřejném ... víte už.
Sedící i druhý muž,
odděleni dveřmi, spolu,
s potížema břichabolu,
neboť každej jinej měli,
navzájem si záviděli.
:D:D:D jsou to ale trable, že by se jeden z nich,...kéž by se druhý z nich....:D
12.02.2020 07:54:13 | Dreamy