Anotace: Je to sice zoufalé dvouverší,ale snad někoho pobaví...
haha, tuhle fázi mám díky svému věku už za sebou.
20.10.2007 10:43:00 | kliďaska
Je to prostě ve mě, rozdávati sémě.
06.03.2007 01:17:00 | Skrat
chich...=o>, vtipný, splnilo to svůj účel, pobavilo mě to.
05.03.2007 18:03:00 | Nimloth
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?