S ÚSMĚVEM DO NOVÉHO DNE
RYBÁŘ SINGLE
K prutům pohled stáčí...
K čemu štěstí v lásce?
Ke štěstí mu stačí,
když se napnou vlasce.
FRÝDECKÁ POLICIE LÁSCE NEPŘEJE
V Komenského sadech
fízly máme v zádech,
když se k sobě vinem´
s krabicovým vínem.
DŮVĚŘUJ, ALE PROVĚŘUJ
Zahořel jsem pro Věrku,
jenže to chce prověrku;
že je panna, neuvěřím,
dokud Věru neprověřím.
Přečteno 276x
Tipy 16
Poslední tipující: R.K., Kapka, vlnka, Neegoista88, Marten, Now, Donne, Martinecka23, praetorian, jenommarie
Komentáře (17)
Komentujících (9)