Mezičas
.
Říkal bych tomu skoro pech
upilovaná muška věčného střelce
Moje Maruš
Její zelená maska
a natáčky
Teď koukám v telce
na bobech
vjíždí do zatáčky
Vzpoura žen v domácnosti
Což za to není žádný postih ?
Dusím slova o vině
V uváleném svetru
nemůžu najít klíče od bytu
Marie Nováková !
Zatím sviští
130 kilometrů v hodině
v ledovém korytu
Když se ohlédnu nazpátek
v myšlence jediný
snad
zapomínal jsem na svátek
nenosil květiny
..
Nebo je potíž ještě v tom
že v důsledku gravitace
( víš vymezení vůči všem )
nechal jsem práce
objevil průjezd pulitrem
- pivní skeleton
A tak si tak ujíždíme
ve svých sportech
Ty nablýskané nože
Já klesám bez helmy
a někdy se
nám stýská
po rtech
Zbytek je důvěrný..
.
.
Přečteno 252x
Tipy 18
Poslední tipující: Martinecka23, Amonasr, Iva Husárková, Fany, Myška, vlnka, Květka Š., R.K., jenommarie, šerý, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)