5x NEKLAN
UTRPENÍ MLADÉHO AJŤÁKA
Holky z Dolní Lomné
jsou tak neoblomné;
nechtějí mi dát
soubory svých dat.
...
Bývalí členové SSM si posílají
esesemesky.
VYJÁDŘENÍ VDĚKU
V našem velkém, živém domě
na všechno jsi byla sama;
ač stárnoucí nóbl dáma,
starala ses vzorně o mně;
děkuji ti za to skromně,
moje drahá bordelmamá.
...
Fajfka = pátá žena Jindřicha VIII.
TĚHOTNÁ OŠTĚPAŘKA
Děcko, které porodí,
nejspíš někde pohodí;
na tréninku po hodu
chce mít klid a pohodu.
Přečteno 232x
Tipy 16
Poslední tipující: Dobrodějka, jenommarie, R.K., praetorian, zdenka, šerý, Krahujec, Frr, Donne, Náladový básník
Komentáře (10)
Komentujících (6)