Možná že žádný tu nemá tucha
Ale jsem básnička jednoduchá
Nenesu složité metafory
Nahradit může mě kterákoli
Zbytečná fádní a trochu nudná
Kritiky držená hodně u dna
Věřte mi je to mým autorem
Já chtěla nabývat jiných forem
Naštěstí nejsem tu aspoň sama
Neb ten vůl nešetří říkankama