„Haló? Sháním policii.
Omlouvám se velice,
ale já svou felicií
srazil ňáký slepice.
Brzdil jsem, však příliš štěrku
bývá zdrojem neštěstí …“
„… dobrá, pošlem kafilerku,
položte je u cesty.“
„Dobře, budou u patníku,
díky.“
„My vám taky.“
„Jen ještě snad, poručíku,
co s tou kawasaki?“