Mám prozradit to? Ano? Ne?
Proklínám firmu Danone
a jogurt plný živých kousků.
To raději žrát suchou housku.
Jednou jsem z šenku přišel dřív.
Dal jsem si pět, ne osm piv,
chvátal jsem, celkem blaženě,
zkusit pár cviků na ženě.
V chodbičce mého domova,
strnulá žena. Doslova.
Ač pozdě, nedržela půst,
jogurt jí ulpěl v koutku úst.
Neb jsem byl v dobrém rozmaru,
zahalen v pivním oparu,
(to pivo dneska mělo říz),
ten jogurt jsem jí z koutku slíz.
Jogurt byl nějak bez chuti.
Nechápu, co jí donutí,
večer jíst tydle chuťovky.
Já žeru párky. Na stovky.
Pak mi však v jedné vteřině,
když věším kabát do skříně,
vše došlo. Neboť cizí muž,
v té skříni stál. Já tasil nůž.
Mám prozradit to? Ano? Ne?
Proklínám firmu Danone,
se spoluvězněm hlídaní,
máme ho denně k snídani....
Jednou jsem zaslechl hlášku od ředitele gymplu: "Lidé jsou mnohdy na nižší úrovni, než zvířata" a ukázal na na komín, kde sídlili věrní čápi.
13.03.2020 23:09:02 | Krahujec
Dnes udělám domácí jogurt, žádné (d)ano-ne, dál už víc nenapíšu, neb se v tom zamotám.:-)))
13.03.2020 16:00:57 | Dreamy
a jestli u toho budeš mít ruce spoutaný za zády, tak se okruh uzavře :)
13.03.2020 16:23:24 | praetorian