Anotace: zrovna v téhle veršovánce nehledejte nic osobního - moje tchyně já báječná :)
Jednou mě to popadlo - představa,
že letadlo, kde teď právě sedí moje tchýně
spokojená, svěží, ruce v klíně,
lehoučce se propadlo.
Uznávám, že nebylo fér,
když v myšlenkách nabil jsem kvér,
v důsledku čehož to sedadlo
zhouplo se, a na bok dopadlo.
Následně sic tchýně cítila se bídně,
ale ten nápad jaksi mě napad
a já potom s klidem
choval jsem se k lidem.
Někdy stačí v hlavě ulevit si hravě,
a tak radím, hoďte deku
na to místo plný vzteku.