Anotace: Myšky se nám velice množí, tak uvažuji, jestli také myší rodina dělá křtiny.
Včera večer jsme seděli a koukali ven. čekali, jsme, jestli se naše "kámoška" myška bude promenádovat venku. A taky že jo. Přeběhla sem a tam, nakonec usnula těsně nalepená na zemi u okna. Dali jsme jí od podzima klid, protože jí manžel chtěl chytnout do pastičky, ale ona ho tak přechytračila, že se nám jí zželelo :-)
14.03.2020 18:25:38 | vlnka
Taková prima mile dětská, v této nepřívětivé době. Jen k tomu obrázky, pyžamko a četl bych si je s baterkou pod peřinou.
Bylo - nebylo...
14.03.2020 15:48:10 | šerý
:oD Chce se mi napsat solidoritně: "A já taky ne." Jako když si Robinson na ostrově postěžoval, že už se z něho nedostane a přitakal mu takto jeho papoušek. Jenže my je ještě nemáme. Ále brzy čekáme, s tím jak se nám v rychlosti věčně nechce dveře zavírat. Už jenom zbývá zaslechnout: "Nazdar už jsme doma." :oD Rozesmála mě ta pěkně hravá. Dík. :o)
14.03.2020 14:05:01 | Tichá meluzína