Píšu knihu. Jsem spisovatel.
Možná se prodá za pakatel
a možná přinese mi slávu.
Jak nebýt jenom jedním z davu?
Příběh se musí okořenit.
Tu něco přidat, něco změnit,
pak vkrade se mi do hlavy,
co zabít ňáký postavy?
Ano. Toť nápad hodný mistra.
Slovy se plní stránka čistá,
některé postavy zabiji.
V mé autobiografii.