Velká hromada ementálu
Čeká voňavá v prostřed sálu
Stoupá napětí napříč davem
Nutno říci že plným právem
Lehce chvějí se nožky šedé
Kolem uzounká linka vede
Nesmí překročit tuto metu
Sic pak ranami z kulometu
Bude zpečetěn jejich osud
Drží statečně všechny dosud
Mlsní hlodavci zuby cení
Nácvik obrany pokušení
Nový úplněk první středa
Zdá se celý dav jistě vše dá
Zas to naštěstí končí smírem
Právě proběhla zkouška sýrem!
Pěkná..líbí se mi.
27.03.2020 22:56:36 | Jaruška