OSM ZASTAVENÍ V DOBĚ ROUŠKOVÉ
KONEC VZTAHU
Nechoď ke mně, drahoušku!
Nedbáš dobrých rad!
Zapomnělas na roušku!
Už tě nemám rád!
KAMARÁD MIKULÁŠ
Jeho milá často střídá roušky,
všechny si je doma sama šila,
se srdíčky, s puntíky a s proužky,
i sousedy jimi potěšila.
Miki dostal taky jednu, z trenek;
od té chvíle nenápadně pátrá,
proč tu samou nosí jistý Renek,
tupý hezoun ze čtvrtého patra.
ZLÁ TCHÝNĚ Z PODŘIPSKA
Moje tchýně, semetrika,
ušila si roušku z trika,
které jsem kdys koupil za sto
a pak nosil rád a často.
Zuřím, prskám, zuby skřípu,
můj Hyundai se řítí k Řípu...
Za hříchy se draze platí!
Umlátím tu svini latí!
DNEŠNÍ TURISTÉ
Přírodou žijí,
z termosek pijí
a řízky v mechu jí
a čistý vzdoušek
přes látku roušek
s požitkem vdechují.
TERMINÁTOR 19
Časem prošel terminátor,
páchal hrozné činy,
na tlamě měl respirátor,
dovezený z Číny.
ŠÉFOVY NAROZKY
„Co mu dáme, Jaroušku?“
„Koupím flašku!“ „Já roušku!“
DOBŘE VYBAVENÁ BLONDÝNA
Já mám roušku z rouškomatu,
žádnou šitou po domácku,
a proto se neboj, macku,
neupadnu do kómatu!
MORAVSKOSLEZSKÝ RECEPT
Česneku tři stroužky
a štamprle slivovice -
netřeba ti roušky,
nezkosí tě virus více!
Přečteno 223x
Tipy 13
Poslední tipující: Psavec, Marten, Donne, jenommarie, praetorian, Helen Zaurak, Frr
Komentáře (11)
Komentujících (7)