Karanténa
Anotace: Práce v nehtovém studiu a karanténa... Tak alespoň básnička.
Dnes jsem měla krásný sen
Že zas mohu pracovat.
Potkávat desítky žen
Poslouchat je celý den
Nechávat si od nich radit
Jak správně žít,
Kam večer jít.
Deset hodin pilovat.
Byl to jen sen
Jaká škoda!
Po smíření se s okolnostmi
A překonání starostí
Se z vás totiž stane celkem spokojená osoba
Co zlepšuje se v lenosti.
Musíme víc jíst a spát.
Já nerada!
Ale žádá si to doba.
Prázdniny pro dobro společnosti.
Co však přijde, až nám dojdou
Naše skromné rezervy?
Nebudou peníze na chleba, konzervy...
Může to být zakrátko.
Chladnou hlavu, pevné nervy.
Zamyšleně pozoruji
Vykrmené morčátko.
Jsme teď zkrátka všichni doma
bez práce, na "homeoffice"
Jedinou však vadu to má,
Které jsem si vědoma
Nevydělám lautr nic.
Budou zas nás živit rodiče,
Partneři či manželé
Ty starší i vlastní děti.
Chybí nám nehty... umělé.
Přečteno 363x
Tipy 1
Poslední tipující: jenommarie
Komentáře (1)
Komentujících (1)