Anotace: i když jsem si řek, že o víkendu už nic dávat nebudu, aby si lid ode mne odpočinul, udělám výjimku
Není to věru žádnej vtípek,
co rozzáří vám očička.
Sháním nějakej vinnej sklípek.
A našla by se kočička
s funkčním USB konektorem,
(či přijímačem pro anténu),
s níž po zjištění vládních norem,
bych nějak přečkal karanténu?
Někde mám taky jednu s adaptérem, kdysi to začal Mario de Janiero. Jen se obávám, zdali nebude přes čáru.
Tobě ST a jdu hledat.
29.03.2020 11:20:15 | Zasr. romantik
mnohé(ho) již ruka svědí
nažhavit se chystá drát
ku frivolní odpovědi
na tvůj inzerát
:O)
**
29.03.2020 09:53:07 | JC senior
Stejně by mě zajímalo, jestli by to dostalo tip, dát to sem pod jiným nickem :)))
28.03.2020 20:39:47 | praetorian
Ten dnešní běs
do sklípku vlez
z konektoru úesbé
zas teče jen stres
a zítra? dáme jiný sud
a jiné morové téma
věru, doba taková
přijdou jiná jména...
28.03.2020 10:27:20 | Lesan