Má milá má dnes za zlé mi
že usnul jsem při mazlení
Investuje tolik citu
a já klidně spím teď si tu
Investuje do prášků
a teď má tu překážku
Investuje do vizáže
Kdo ji nyní dolízá, že?
Investuje do těla
Kdo jí to dnes udělá!
Moje milá řekni co chceš vlastně více
Strhán jsem když makám na tvé investice!
Ještě jednu investici navíc,
spravil by to asi ňáký zajíc.
Můžeš v klidu spát :-D "ST" (jen humor)
29.03.2020 12:44:41 | jenommarie