KARANTÉNA, DEN 19
Anotace: Poslední 4 "epidemické" kousky.
UDAVAČ
Venku mrtvo, prázdno, pusto...
Sundám roušku... Taky zkus to!
Za stromem stál občan bdělý,
hrozné věci se pak děly!
Rychle končí chvíle slastná
a pokuta bude mastná.
OPATRNÁ PANDA
V zoo si pracky panda myje
a roušku má na tlamě,
čímž tak trochu zmátla mě;
že by nějaká pandamie?
DOMÁCÍ NÁSILÍ O VELIKONOCÍCH
Přemýšlím nad otázkou,
jakou ti dát další lekci...
Sešvihám tě pomlázkou
a poliju dezinfekcí!
ČÍM POTĚŠIT PRARODIČE
Vánoce kvapem se blíží...
Lidi, dbejte na zásadu
být štědří a vstřícní!
Babičce mouku a rýži,
dědečkovi roušek sadu
a ventilátor plicní.
Přečteno 230x
Tipy 14
Poslední tipující: Básník Karel, Donne, Roser, Marten, jenommarie, vlnka, Frr, praetorian
Komentáře (8)
Komentujících (4)