Někteří naši poslanci
b.li účastníky demonstrace.
Co je to zase za diktát?
Co tam mám napsat, sakra práce,
Měkké anebo tvrdé y,
pero se třese v ztuhlé ruce,
napsala divné příběhy,
naše sametová revoluce.
Když už tam byli,
rádi by někoho bili...
Koho? Poradím jim rád:
Začněte do vlastních řad!
**
01.04.2020 11:21:21 | JC senior
Výborně, výborně.
01.04.2020 09:45:08 | Rainbow
No hořké a pravdivé, ty obrácené kabáty, jak se jim hodí, ale i jsem se pobavila:-). "ST"
01.04.2020 09:32:55 | jenommarie