Anotace: Koza Bělka bude básně psáti, jistě jí za to budete mít rádi
No tě pic, právě jsem zde objevila kozu Bělku. A kozy, jak známo, se jen tak nedaj, mečí ještě před kohouta kokrháním a večer nepomůže ani zavřít do chlívku. Takže nechat je básnit je výhra :-)
24.06.2020 22:51:43 | Vivien
Koza Běluška, věřte mi. Promečí se básněmi. Je zdatná, Literu platná.
Zdraví kozel, Mazel.
07.04.2020 21:04:41 | šerý