KARANTÉNA, DEN 28
Anotace: Ještě 5 aktuálních víceméně veselých rýmovaček.
U NÁS NA CHATOVIŠTI
Po zimě nadešlo léto,
lufťáky netrápí veto,
přijeli kosit,
záhony osít,
roušky však nosit?
Marné je prosit!
Když už jsi opustil ghetto,
drž aspoň odstup, ty sketo!
NYMFOMAN
Ačkoli je nakažený,
do své cimry láká ženy;
musí prostě stále lovit...
Má jen syfla, žádný COVID.
ZTRÁTA VÍRY
Bože, už je duben,
virus není zhuben
a tak vinou viru
ztrácím v tebe víru.
Přestávám se modlit,
z flašky jdu si odlít
další deci ginu
a proklínat Čínu.
NERADNO ZAVÍTATI DO ÚSTÍ BEZ ROUŠKY
V Ústí nosí vlastenky
pravé české ústenky,
jež si samy ušily.
Svými zuby předními
chlubil jsem se před nimi -
a už do mě bušily!
PROSBA O POMOC
Přítel mi povídá:
„Chytil jsem kovida!
Je velmi přítulný
ten virus potulný!“
„Půjč mi ho na chvíli!
Než se den nachýlí,
pod naším přístřeším
tchýni jím potěším!“
Přečteno 236x
Tipy 10
Poslední tipující: Ziny, R.K., jenommarie, šerý, Psavec, praetorian
Komentáře (8)
Komentujících (5)