Měla tělo jako socha,
rety s chutí fíků,
a tak jsem jí začal líbat
vzhůru od pupíku.
Cumlal jsem jí po bradavce,
pak to divně cákne.
Že prej kojit nezačala,
že to bylo akné.
Tělo jako socha...
i do mramorového diskobola se lze zamilovat
:o)
**
11.04.2020 18:11:05 | JC senior