Beránek nakazil ovečku
Ovečka z toho má horečku!
Kolik nás teď v kůži beránků
Probouzí obavy ze spánku?
Nemusí! Vždyť vlk ten vyniká
V tom že vždy najde si viníka
Beránku uprostřed pastviny
Můžem ti za všechno klást viny
Až se tam venku zas rozední
Budeš náš beránek obědní