Anotace: Čistě jen humor. Nic proti autorům či komentujícím. Vážím si Vás. Jakákoliv podobnost se skutečností čistě náhodná. :)
..ST..
Pobavila velice .-)
26.04.2020 21:30:56 | Jaruška
Skvěle, Miroslave, pobavilo :-)) Děkuji.
11.04.2020 18:20:49 | Helen Zaurak
To jsem rád. Přistupovat k poezii s nadhledem a kořenit humorem mi přijde jako pěkná pěšinka po strmém výšlapu. :)
29.04.2020 09:20:01 | Now
V prvé chvíli jsem si řekl, experiment. Ale jak se to vezme. Je to výstřel a raději se sebekriticky dívám do zdi. Člověk někdy neví...
11.04.2020 16:34:48 | šerý
Samo, experiment. A jak jsem se u toho zapotil, vymyslet něco vážně ulítlého. Nezávidím tvůrcům seriálů dávat spletitost postav do klubíčka příběhu. :)
15.04.2020 12:38:41 | Now