Bavíme se
Anotace: Tři mini na pobavení.
Roušku nosí Stázi,
krásu si tím kazí,
řekl jsem to nahlas,
prý jsem velký mamlas.
Zdena na mě křičí,
sehnala prý liči,
jsou to malé kousky,
vejdou se pod roušky.
Dnes jsem koupil respirátor,
že se nechci nakazit,
manželka chválí vibrátor,
nemůže se nabažit.
Přečteno 221x
Tipy 11
Poslední tipující: Vivien, Martinecka23, JC senior, Jeněcovevzduchukrásného, Xardas, šerý, jenommarie
Komentáře (4)
Komentujících (4)