Nařídili nám houm ofice.
Mám trochu problém. Bez legrace,
jak vejde se mi do lednice,
výsledek mojí dnešní práce.
Však ono se to časem vstřebá.
Vyhodím mlíko, jítrnici,
nařízení je plnit třeba.
Jsem patologem v nemocnici.
PS:
Kdo však odpoví na otázky,
nosí si každý práci domů?
Můj soused, což mi dělá vrásky,
je střelmistr v nějakém lomu.
Velké díry jsou v řadě
U hrobníka v zahradě
Vzal tak rady doslova
A pracuje z domova
15.04.2020 07:48:50 | R.K.
Opravdu mě to rozesmálo. :)
14.04.2020 08:40:23 | Věčně omámený básník
Je jednou z nejdůležitějších českých vlastnosti, umět si udělat srandu z čehokoli. Proto Češi přežijí tam, kde jiní panikari...
14.04.2020 09:13:40 | praetorian
:-) morbidně vtipné
14.04.2020 08:20:55 | Martinecka23
Ten střelmistr správně a dobře činí
na díru potřebuje i společnici
neb každá díra tréning potřebuje
to není jen sedět na kupce hnoje
kde jinde bezpečně prubovat než doma
perunit, roznětku, možná i bleskovici
14.04.2020 09:34:15 | Lesan