Záběr
.
Zřejmě už vykrvácel
Stopa je jasně červená
i střepy po kterých se vracel
zaschlost je neměnná
Pusťme si ze záznamu
proud času ať je průvodcem
Jak prvně spatřil svoji mámu
a koho že měl za otce ?
A koho si vzal
splodil
s kým se stýkal
Potřebujeme porotce !
A do hlavního času tuto story
a hudbu !
Piano kytaru a basu
A jeho život smrt
smíření a vzdory
Hele rejžo asi ještě žije
Nasedl na osla a jel dál..
"Hoďte tam reklamu,
do háje !"
..
Maruš to bude komedie,
ne seriál..
Přečteno 292x
Tipy 14
Poslední tipující: Pamína, Marten, Jeněcovevzduchukrásného, Lighter, praetorian, R.K., šerý, Petr27, jenommarie
Komentáře (17)
Komentujících (8)