Má drahá v psaní tvém je skryt žal veliký
Tuším že mysl tvou cos velmi trápí
Potajnu tvůj posel ukrytý v kápi
Navečer dones mi tři smutné smajlíky
V hlavě mé dokola pořád ten dotaz zní
Čím že to milá jen ukrutně strádá?
Že by mě neměla ona víc ráda?
V pochybách proto zpět posílám otazník
Kýžená odpověď byla tu věru hned
Jaký šíp od jedu tvou duši protrh?
Stálo tam písmem tvým úsporné fotr
Nevím tak úplně jak tomu rozumět
Povinen rozlousknout tu smutnou záhadu
Napětí dokážu jen těžko schovat
Otazník lokaj ti odnese znova
Nebo jich radši víc za sebe nakladu ???
Ve dveřích mihla se znamá mně postava
Mesendžr se zprávou dlouho pryč nebyl
Stálo v ní výstižné slůvko jen debil
Tím tvůj splín obrysy pomalu dostává
Trvá mi dlouho než mám psaní hotovo
Jenom ať konečně veřejnost ví tu
Kolik já vložil jsem do něj svých citů
V dopise tak stojí soucitné wtf?
Nechce mě pustit ven Vidíš to na déle
Žasnu jak dlouhý list napsalas paní
Poslíček náhle však ruší mě v psaní:
Seru vám na to už! Jděte do prdele!