Se synkem, jenž je pár let stár,
manželce dnes jsme řekli „zdar“
a dnešní večer osaměli.
Manželé o péči se dělí.
Synáček s kuchyňkou si hraje.
V hrnečku nosí mi prý čaje,
a já ho piji s lásku k němu.
Otec se přizpůsobí všemu.
Když ale s pátým hrnkem ťape,
říkám si zadumaně, chlape,
kde si s tvou výškou sebral vodu?
Pak mi to došlo. Ze záchodu…
..a kde si myslíš, že se bere v obchodech levná "balená voda"...?..voda ze záchoda...;-)
16.04.2020 16:30:40 | Marten
Ale ten byl hodňoučký :-D
16.04.2020 09:18:29 | jenommarie
Ženský by to asi s klucikem nehrály :))
16.04.2020 10:20:54 | praetorian
Táta by mu dal pár facek,
máma by šla asi, zvracet.
Ale snaha toho synka,
občerstvit své rodiče,
poradil si v době těžké.
No tak došel, na wc.:-D :-D
16.04.2020 10:36:14 | jenommarie