Zhřešila a proto Stela
Spěchá rychle do kostela
Na lavici zpovědnice
Jí teď rudnou obě líce
Důstojnosti jak to sdělit?
Došlo k tomu na posteli
Kdo to poznal meze ztrácí
Chci teď u vás rezervaci
Přijmout je to třeba vlídně
Budu chodit pětkrát týdně
Nerozumím? Koho ráda?
Hříchem mým je čokoláda!