Venuše s Marsem koketuje
a Merkur ten jim přizvukuje
Dnes dobré zprávy přináší
svobodu tu mám nejradši
V beranu Slunce popichuje
na Lunu ve vodnáři se směje
Já jenom trochu rošťačím
a mám tě dneska nejradši
Tebe mám v konjunkci každý den, moje oběžnice,
tak popluj se mnou vesmírem, na hrudi mi spíce.
:)
18.04.2020 01:09:19 | Pelican
Jj a jak to umí pěkně l ty planety ;-)
17.04.2020 11:40:26 | jenommarie