NOC NA POSEDU
NOC NA POSEDU
U lesa po setmění
v krčmu se posed mění:
myslivci s pytláky,
měšťáci s vidláky
metanol nasávají
a na tmu nadávají.
PŘÍPAD SPĚJE K ROZUZLENÍ
Pátrání se pohlo dál:
zatčen byl muž postižený,
co měl doma kosti ženy,
kterou předtím ohlodal.
EXPUNKERKA BARUNKA
Na Starém Bělidle
siesta po jídle:
Barunka Panklová
na léta punková
dojatě vzpomíná;
teď je z ní mamina,
číro už shodila...
Dala se do díla:
bábovku upeče,
vzpomínkám uteče.
POČÍTAČOVÁ GRAMOTNOST NADE VŠE
neumím česky
neznám dějiny
měním názory jako ponožky
mám páteř z gumy
vadný charakter
jsem třtina ve větru
kam vítr tam plášť
jsem ale počítačově gramotný
vy lamy
Přečteno 223x
Tipy 5
Poslední tipující: vlnka, šerý, jenommarie, praetorian, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)