Pusa
Ošklivý chlapec před lavicí,
osloví třídní krasavici:
„Snad bych tě tím moc nerozzlobil,
když mi dáš pusu, dám svůj mobil.“
Dívenka na prosbu si zvyká.
Ví, že je to syn zbohatlíka,
však majitel tlustého těla.
Ona by ale ajfon chtěla.
Krása vše není. Tak to riskne,
nakloní se, polibek vtiskne,
a chlapec: „Slib neberu zpět.
Napiš si, sedm čtyry pět …"
Přečteno 313x
Tipy 28
Poslední tipující: Emily Říhová, Imaginant, Dreamy, vojtěška, Malá mořská víla, Xardas, Now, Majda, R.K., Marten, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)