Oba mají co do sebe, když nedochází k častým soubojům jejich ega, když to vezmou, tak , jak zo je a zkrátka i zasmát je, se třeba...i sobě. ;-) Pěkná úvahovka nowe.
30.04.2020 12:41:44 | jenommarie
Jaký by asi byl život ženské a mužské síly bez ega..
Nakonec by se ještě na něčem shodli a co by si pak počali s denní dávkou slov..?
:)
30.04.2020 20:11:27 | Now
Není nutné mít stejný názor, ale vzájemný respekt to ano.
Ale vím, že jen špičkuješ a ta karanténa je zkrátka těžká věc. Na něčem se přece jenom občas i shodli, to je přece jasné. :-) ;-)
30.04.2020 20:21:00 | jenommarie