3x ženy
1.
Chlapče, zkoušky jsou jako ženy.
Některý z nich jsou odložený,
z některých máš jen v hlavě guláš.
Často je ani neuděláš ...
2.
Bývaly doby, kdy jsem tápal,
dnes už mám ale celkem jisto.
Žena chce k milování zápal.
Chlapovi tomu stačí místo.
3.
Dle kotníků jakou je ženou,
určitě rychle zjistíte.
Neb máte-li je na ramenou,
pak nejspíš se jí líbíte.
Přečteno 242x
Tipy 18
Poslední tipující: mkinka, R.K., šerý, Marten, Majda, Martinecka23, vlnka, Poetik, Isla, Donne, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)