BEZ OBALU
Anotace: Hlavně nesmí býti smutno...
BEZ OBALU
Když jsem šel ze školy, bratránku,
našel jsem na zemi tatranku,
s Kroupovou o ni se rozdělil,
odkud je, to jsem jí nesdělil.
ROZVOD PO ITALSKU
Než mu na to přišla,
ženě deset roků lhal;
od té doby šišlá,
k soudní síni dokulhal.
ZHULENKA
Když si Lenka zahulí,
dostává chuť zahnout,
proto se ptám, mohu-li
na ňadro jí sáhnout.
Nenadělá cavyků,
k nimž jí rozum velí,
což přičítám návyku
na kvalitní zelí.
MYSLIVCI PROTI KORONAVIRU
Přemysl na posedu
ráno šláp´ na roháče;
vtom vidí dole Edu,
známého paroháče.
Jelikož roušku nemá,
střelí ho na komoru;
kovidu hajný Přema
bojí se jako moru.
Přečteno 287x
Tipy 18
Poslední tipující: praetorian, R.K., Marten, Donne, vojtěška, jenommarie, Psavec, šerý, Majda, Jarovanek, ...
Komentáře (15)
Komentujících (9)