Anotace: Měl jsem jednou takový letní sen, že jsem někde na statku, na půdě stodoly v seně a přicházejí ke mě dívky...:))
Romantika na seně
Lepší plavby na Seině
Ivana, já a Zora
Posloucháme Azora
Cítím vůni Chanela
Došla Lucka a Nela
Kopy sena stelu
Čeká se na Stellu
Mám teď věru náladu
Na Věru i na Ladu
Chci to taky po Hance
Na sušené pohance
Už se sápu po Sandře
Na těch prknech to tam dře
Na řadě je Pavlína
Venku honí páv lína
A než přijde Linda
Tak mu taky lín dá
No, záleží na pudu
Ale zpátky na půdu!
Dole mečí kůzlata
A mě vzdychá tu Zlata
Pošeptám pak Agátě
Sundej svetr a gatě
Vendula a Sabina
Vědí kde má slabina
Támhle zatím Saskie
Ladně vylezla z Kie
Zárukou je Mahulena
Bude pýcha má hulena
Irena, Mirka, Nikola
Na seno teče mi kola
Musím říct Kateřině
Masáž na páteři nie!
Ještě Táňu a Zinu
Již se těším na zimu
Jana, Petra, ba Terka
Zhasla mi už baterka
Zatím co se setmělo
Dělám, co se nesmělo
Léto plné Ev
Až mi tuhne (krev)
Každým jarem ve mě znova
probouzí se Casanova
s viagrou v obnově
zas to zkouším v Duchcově.
No vpravdě "vysilující" poezie. Ale pěkně napsaná.
07.05.2020 14:30:12 | šerý
Milý R.K. to je síla, i ve snu by to dalo zabrat..
(U Lindy, doplň k, ale každý i tak ví) :-D, jinak pěkně napsaný. "ST" ;-)
07.05.2020 10:56:21 | jenommarie
Ne, ne:)) pav honil lína a až ho dohoní tak mu lín dá:))) Holt sen, no... tam je možné všechno, i to že vydržím takový nápor:)))
07.05.2020 17:14:31 | R.K.
No vidíš a já si to zase přeložila na jiné slovo, ale to bylo způsobeno pouhým začtením se do rýmů básně. :-D ;-)
07.05.2020 17:16:18 | jenommarie
To dá jednomu zabrat! :-D Hlavně to nezbabrat..
Tak trochu Kamarádky, nejen na ty hrátky, se slovy.
Inspirace nezná okovy. Super R.K., skvělá 8-směrka!
07.05.2020 10:45:07 | LDN19