Smír
Starému Sovětskému svazu
fejzbůk prý platí tantiémy.
Podnikat prý chce bez podrazů
a vyrovná se s těmi všemi,
co prokáží autorská práva.
Šlo o nějakej problém s lajky.
Autor není Billova hlava,
snad je to z ňáký ruský bajky
a asi něco o lítání.
Kdo ví, kde se to vlastně vzalo.
Nechce se tomu věřit ani,
že by se někdy odehrálo,
to co Rusové s vervou tvrdí.
Proč by však fejsbůk vstoupil ve smír?
V Sovětském svazu jsou prý hrdí,
že první lajkovali vesmír.
Přečteno 197x
Tipy 15
Poslední tipující: Majda, jenommarie, Dreamy, Psavec, Donne, R.K., Martinecka23, Isla
Komentáře (4)
Komentujících (4)