PLOCHÁ PŘÍTELKYNĚ
PLOCHÁ PŘÍTELKYNĚ
Moje milá podobna je fošně;
ještě žes to, Bože, nevzal plošně!
VE STÍNU SFINGY
Ztratila se Kleopatra,
Antonius po ní pátrá,
tušíc, odkud vítr vane:
zmizení je sfingované.
RADA OSPALÉMU NARKOMANOVI
Zkus si něco šlehnout,
pak si můžeš lehnout.
V DELFÁCH VĚDÍ
Mámil Platón z Pýthie,
proč Sókratés zpitý je:
„Přišel na to, jak smrt zmást?“
„Kupec Mamón zlevnil chlast!“
SKANDINOFILKA
Severským zemím oddána,
od Švéda, od Nora, od Dána
bývala ráda mrdána.
AMERICKÁ STRAŠIDLA
Nebojím se upírů vampýrů
Vlkodlaků zombíků
Duchů přízraků poltergeistů
K smíchu jsou mi Chucky Annabelle
Freddy Krueger Jason Voorhees Hannibal Lecter
Nudí mne King Kong Godzilla Tyrannosaurus Rex
Vetřelci predátoři terminátoři
Všechny ty stvůry nestvůry
Příšery monstra zrůdy
Obludy přeludy
Ďábelští sadističtí
Sérioví vrazi
Opravdovou hrůzu mám jen ze
Santy Clause a
Zoubkové víly
Přečteno 223x
Tipy 13
Poslední tipující: jenommarie, Psavec, Marten, Amonasr, Tomcat, Donne, vojtěška, R.K., Isla, umělec2, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)