Super :-)) "ST"
~~~~~~~~~~~~~~
I já se snažím recyklovat,
je to těžká práce.
Na kole si tašky vezu.
Papír, plast a láhve.
Ještě v době karanténní,
propadla jsem Lambrusku.
Odvážím je do popelnic,
raději však v jinou čtvrť. :-D
(Ovšem ... jen střídmě :-D)
15.05.2020 11:14:11 | jenommarie