Nepodařený experiment
Anotace: Lidi nejsou svatouškové, spíše naopak.
Snad to jednou vědci zjistí,
že vesmírní humoristi,
čistě jenom pro zábavu,
šéfovi poslali zprávu.
Smutná je planeta zdejší,
s lidmi bude veselejší,
tenhle druh na skladě máme,
ještěry tak vystřídáme.
Stačí párek na začátek,
aby nevznikl tu zmatek,
úspěch jistě časem přijde,
takový plán vždycky vyjde.
Výsledek měl ale vady,
hodně válek, časté zrady,
možná že by tvůrci chtěli,
zas mít Zem jen pro ještěry.
Přečteno 201x
Tipy 21
Poslední tipující: Koala, JC senior, vojtěška, Donne, Emily Říhová, Sarra, Frr, Isla, Amonasr, Kapka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)