1.
Vtípek, jemuž se neodolá:
Harry se k Megan přitulí,
pak vezme foun, na Spartu volá,
jak žít, když nemáš tituly?
2.
Otáčím hlavu po hlasu,
co line se staďákem z rozhlasu:
(hlasatel nejspíše se nudí):
„Chcem upozornit, pane sudí,
aby zápas nedopad špatně.
Slepeckou hůl sis nechal v šatně.“