Spíš mámo?
Dneska ne, můj drahý.
Já vím, šel´s do postele nahý,
však dneska budeš bez zážitku.
Jdu totiž zítra na prohlídku.
Tomu se čelo zakaboní.
jak jenom sakra vniknout do ní,
pak oči se mu rozzáří.
Jdeš zítra taky k zubaři?
Tak to je dokonalý! :-D Úplně to vidím :-D Příjemně jsem se od srdce zasmála!
22.05.2020 14:00:21 | Majda
Zželelo se "mámě" druha?
Možná hlava bolela,
nebo prostě nechtěla.
Někdy jde to jenom ztuha :-)
22.05.2020 10:01:51 | Kapka