Jsem Rebeka Kid i Balú
Když chlastám na festivalu
Maxipsem a taky Ájou
Když tady tak dobře hrajou
Když tancuju u stejdže
Jsem docela hustej že?
Jsem já prostě stejně borec
Zvěčni mě a zmáčkni už REC
Jsem Chipem a jsem Dejlem
Video mi pošli mejlem
Přehnal jsem to s marijánkou
Jsem Rumcajsem a jsem Mankou
Vojtou Kubou s Matějem
Tak mi dneska dobře je
Určitě je pro mě plusem
Pletou si mě holky s Klusem
Mám už osmý staropramen
Tak se mě chyť kolem ramen
Jo ty slečno s úplným tričkem
Já chci být tvým Rákosníčkem
Ožral jsem se drobátko
Teď jsem hajný Robátko
Na pódiu Jelen hraje
Ten je taky z mojí stáje
Už jsem vážně dosti zmaten
Patem jsem a nebo Matem?
Všechno se mi rozmazává
Ještě že je měkká tráva
Probouzí mě výkřik sojky
Když jsem usnul u toi-toiky
Špinavý a s nevolností
Třeští hlava bolí kosti
S voknem a dost napuchlými víčky
Mě se asi zdály večerníčky
...kdeže ty loňský léta jsou...;-)pobavils...už "u stejdže/hustej že"...mě dostalo...
23.05.2020 18:38:24 | Marten
I u nás s koncerty je pauza. Ale snad to bude jen lepší. Dílko je nápaditě a v úsměvné lince. Vzal si to jedním vrzem... a líbí se mi to.
23.05.2020 17:31:12 | šerý
:-D to je jízda .. až ten konec u toi-toiky :-D
Směji se;-)"ST"
23.05.2020 13:25:49 | jenommarie
Přesně vzato, u toi-toiky jsem (ještě) neusnul, pěkně se mi ale rýmovala ze sojkou:) Co byli ale blbé, že jsem usnul ve Vizovicích na Trnkobraní na parkovišti a když chtěli nějací účastníci vyjet, museli mě odložit bokem, protože jsem jim spal pred autem... byli tak hodní, že z meho telefonu volali mé ženě, že tak učinili, tak ať si mě vyzvedne, je-li zde se mnou...(rozpačitý smajlík)
23.05.2020 17:23:16 | R.K.
:-D tak jesli je tvá žena pro humor,
jistě to dopadlo dobře a když to není každý týden, tak se zase tato vtipná historka,
jistě často oprašuje.
To je dobré..a byli to dobráci
..to se cení..že neokradli a strach o TEBE měli
:-D :-) děkuji TI,
že jsi se podělil a opět se směji.
23.05.2020 17:28:25 | jenommarie