NEBLAHÉ NÁSLEDKY VICHŘICE
NEBLAHÉ NÁSLEDKY VICHŘICE
Utrhl mi orkán
reprodukční orgán,
odnesl ho kdoví, kam,
sexu si teď odvykám.
Zjistila to Květa,
po lásce je veta,
už mi vlasy necuchá;
kdo by stál o eunucha?
POPÍJENÍM ČAJÍČKŮ
SVALOVOU HMOTU NENABEREŠ
Nemáš paže svalnaté?
Všechnu vinu sval na thé!
DVĚ RADY
Rada svobodnému:
Když miluješ milování,
raději se nežeň!
Rada ženatému:
Když tě nudí spaní s paní,
milenku si sežeň!
MERCI QUE TU EXISTE
(DĚKUJI ZA TO, ŽE JSI)
Nalákal ji na Merci,
pak jí řekl: Naser si!
Přečteno 200x
Tipy 8
Poslední tipující: Donne, praetorian, šerý, Emily Říhová, jenommarie, Isla
Komentáře (7)
Komentujících (5)