Deprese
Anotace: Veselá o depresi... :-)
Běhá mi za zády deprese
a s úsměvem se nesnese.
Proto ji zpívám své písničky,
veselé, které jí rozhodí ručičky.
Rozhodí ručičky od sebe,
deprese záhy se roztřese.
Začne se pomalu smát,
přestane vedle mě stát.
Taková deprese,
když smíchem se roztřese,
zmizí z ní strach
a změní se v prach...
Přečteno 226x
Tipy 11
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Majda, Marten, Donne, Tomcat, jenommarie, Kapka, Emily Říhová
Komentáře (8)
Komentujících (5)