Jen pro hrst lajků
Napíšu haiku
Pro pár lajků navíc
Také něco zdravic
Když otevřu svoje archivy
Budu hodný zlý a ošklivý
Tasím verše jako tenkrát na Západě
Někdy zdá se nemám všech pět pohromadě
Pořád chci sbírat lajků více
Jak borci tenkrát v Americe
Kvalita? Proboha jen to ne!
Já nejsem Skácel či Leone
sbírej dál, jen více lajků
na pochod se dají v řadě
v sestavě co tvoří vlajku
jako tenkrát na Západě
**
28.05.2020 16:50:25 | JC senior
Ale že ta snaha je, i když nejsi Leone,
nebo Skácel..a co se týče laiků..přiznal jsi se..tak cool :-D "ST"
26.05.2020 19:25:46 | jenommarie